17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Cercetaţi pentru conducere fără permis

Dolj: Cercetaţi pentru conducere fără permis

Polițiștii rutieri din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat în trafic, ieri, pe DN 6, în afara localităţii Işalniţa, pe G. Gheorghe, de 56 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
De asemenea, în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul autovehiculul era neînmatriculat, fiind radiat din circulaţie din 09.05.2016.
Polițiștii rutieri au întocmit în cauză dosar de cercetare penală și se continuă cercetările.

Aseară, în jurul orei 20.00, pe DJ 561 D, în  comun Pleniţa, poliţiştii Secţiei 7 Rurală Pleniţa l-au depistat pe S. Mircea, de 41 de ani, din comuna Moţăţei, Dolj, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
Pe numele celui în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis pentru nicio categorie de vehicule.

Tot aseară, la ora 23.00, tot în comuna Plenița, oamenii legii l-au depistat pe B. Constantin, de 29 de ani, din comuna Unirea, județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
Și pe numele acestuia polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis pentru nicio categorie de vehicule.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS