14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Băuturi în valoare de 60.000 de lei, confiscate de polițiști

Craiova: Băuturi în valoare de 60.000 de lei, confiscate de polițiști

În acest sfârșit de săptămână, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat acţiuni în Municipiul Craiova pentru prevenirea activităţilor ilicite de comerţ și faptelor de evaziune fiscală din domeniul „comercializării alcoolului și băuturilor alcoolice, precum și comercializării cărnii și produselor din carne”. În cadrul acțiunilor, oamenii legii au verificat 20 de agenți economici, persoane fizice și juridice, precum și mai multe mijloace de transport, efectuând și două percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite că ar deține băuturi alcoolice fără timbru de marcaj fiscal.

În urma controalelor, polițiștii doljeni au aplicat 10 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 42.000 lei. De asemenea, polițiștii au confiscat 150 kg de carne în valoare de aproape 900 lei și au indisponibilizat peste 200 sticle băuturi alcoolice, diverse mărci, fără timbru de marcaj fiscal românesc, în valoare de 60.000 lei.

La domiciliul uneia dintre persoanele prinse în ilegalitate au fost  descoperite 161 de sticle băuturi alcoolice, diverse mărci, care nu purtau timbru de marcaj fiscal românesc, ce urmau a fi comercializate către populație. Cantitatea de 161 sticle băuturi alcoolice a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, valoare de piața a acestora fiind de 40.000 lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS