6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovean reținut pentru furt calificat

Craiovean reținut pentru furt calificat

Prin extinderea cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Craiova în cazul prinderii în flagrant a mai multor tineri în timp ce sustrăgeau bunuri de la un autotren din curtea unui liceu craiovean, în cursul zilei de ieri,  cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Zătreni – I.P.J. Vâlcea, a fost identificat și celălalt autor care se sustrăgea cercetărilor.
Suspectul identificat în persoana lui C. Relu, de 29 de ani, din Craiova, a fost depistat de polițiștii vâlceni în comuna Tetoiu, județul Vâlcea.
Ieri, s-a format o escortă din polițiști craioveni din cadrul Secției 5 Poliție care au preluat și condus pentru cercetări la sediul unității de poliție persoana în cauză.
Astfel, în urma probatoriului administrat s-a dispus continuarea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, față de suspecții P. Marius și C. Relu, cel din urmă fiind introdus pe bază de ordonanță de reținere în arestul I.P.J. Dolj, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS