14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: 850 de kilograme de legume şi fructe au fost confiscate de poliţişti

Dolj: 850 de kilograme de legume şi fructe au fost confiscate de poliţişti

Comerciantii de legume si fructe s-au aflat in vizorul politistilor la sfarsitul saptamanii trecute. Nu au scăpat de controale nici comerciantii de produse silvice. Oamenii legii au efectuat o actiune pentru prevenirea faptelor de evaziune fiscală iar marfa confiscata de la cei care au încălcat legea este de ordinul sutelor de kilograme

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au făcut controale la 17 persoane fizice autorizate, au constatat  două fapte de natură penală și au aplicat 15 sancţiuni contravenţionale de peste 49.000 lei. Polițiștii au confiscat 850 kg legume şi fructe,350 kg de grâu,200 kg de porumb, 200 kg de făină. Totodată, de la comnerciantii de produse silvice au fost confiscati 7,3 metri cubi de cherestea.

Cea mai mare cantitate de marfă confiscată a fost înregistrată în urma controlului efectuat în Târgul de Săptămână din comuna Melineşti din judetul Dolj. Aici, o persoană din comuna Apele Vii oferea spre vânzare 350 kg de grâu şi 200 kg de porumb pentru care nu a putut prezenta documente de provenienţă. Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu suma de 5.000 lei  si i-a fost confiscată marfa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS