Acasă Local Dolj Craiova: Ziua Mondială a Animalelor, marcată la Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia...

Craiova: Ziua Mondială a Animalelor, marcată la Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman

-

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, secția Mediatecă și American Corner Craiova, organizează, mâine, la ora 9:00, un eveniment cu prilejul Zilei Mondiale a Animalelor. La eveniment vor participa elevii clasei a III-a de la Colegiul Național „Elena Cuza”, însoțiți de învățător Adriana Robescu.

Elevii vor participa la vizionarea filmului documentar realizat de Alexandru Satmari: “Țara Caprelor Negre” și la o discuție liberă despre animalele din țara noastră aflate pe cale de dispariție.
Prin această activitate Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” îşi propune să îi conştientizeze, să-i informeze și să-i implice pe cei mici în activitățile de protecție a mediului înconjurător.

Ziua de 4 octombrie nu a fost aleasă la întâmplare ca Ziua Mondială a Animalelor, deoarece în această zi se sărbătorește și Sfântul Francisc de Assisi, patronul spiritual al animalelor.
Scopul acestei zile este acela de a sublinia importanța animalelor și de a creste gradul de conștientizare al populației față de riscul dispariției a numeroase animale din cauza acțiunilor invazive ale omului.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.