Acasă Local Dolj Mai mulți doljeni, printre care și un minor, cercetați penal pentru nerespectarea...

Mai mulți doljeni, printre care și un minor, cercetați penal pentru nerespectarea regimului articolelor pirotehnice

-

În această perioadă, polițiștii doljeni desfășoară acțiuni pentru depistarea și luarea măsurilor legale față de cei care dețin sau comercializează ilegal articole pirotehnice.

Astfel, numai în cursul zilei de ieri, oamenii legii au depistat nu mai puțin de șase doljeni care dețineau ilegal și ofereau spre vânzare articole pirotehnice din categoriile 2 și 3. Toți sunt cercetați penal pentru comiterea infracțiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, iar cele aproape 5.000 de articole pirotehnice descoperite au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Unul dintre comerciții de articole pirotehnice interzise a fost prins ieri de polițiștii Secției 3 Craiova, în Piaţa Agroalimentară „Valea Roşie” din Craiova. R. Sergiu, din Craiova, comercializa materiale pirotehnice fără autorizaţie şi documente de provenienţă. Polițiștii au găsit asupra bărbatului peste 700 de articole pirotehnice în valoare de aproximativ 450 lei.

Tot ieri, polițiștii Secţiei 5 Poliţie l-au depistat în Piaţa Big-Nou din cartierul Craioviţa Nouă, pe B. Aramis, de 19 ani şi pe  B. D., de 13 ani, ambii din Craiova, în timp ce comercializau fără drept materiale pirotehnice. Oamenii legii au descoperit la aceștia peste 3.700 de articole pirotehnice categoria a 2-a care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

Bogdan Pîncu vine astăzi la „Repriza de Sud“

Bogdan Pîncu, directorul CSJ Ştiinţa U Craiova şi totodată team managerul Centrului de Copii şi Juniori al Universităţii Craiova, vine astăzi în...