10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljean prins circulând cu 107 km/h pe Calea Severinului

Doljean prins circulând cu 107 km/h pe Calea Severinului

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene împreună cu polițiști din cadrul formaţiunile rutiere de la poliţiile municipale Craiova, Băileşti şi Calafat, precum şi formaţiunile rutiere de la poliţiile orăşeneşti au organizat şi executat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere cauzate de viteză.
Polițiștii doljeni au acționat pe principalele drumuri naționale și europene din județul nostru, dar și pe arterele rutiere din Craiova pe care au fost înregistrate evenimente rutiere. În cadrul activităților desfășurate polițiștii au urmărit și conștientizarea conducătorilor auto și a pasagerilor cu privire la importanța portului centurii de siguranță.
Au fost constatate 264 abateri de natură contravențională pentru sancționarea cărora au fost aplicate amenzi de peste 50.000 lei, dintre care 158 sancțiuni au fost aplicate pentru viteză, iar alte 18 amenzi pentru neportul centurii de siguranță. De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 10 permise de conducere.

Un bărbat de 45 de ani, din comuna Brădeşti, Dolj, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, pe Calea Severinului, cu viteza de 107 km/h. Șoferul a fost sancţionat, iar ca măsură complementară i s-a reţinut permisul de conducere pe o perioadă de 90 zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS