Prefectul judeţului Dolj, Nicolae Sorin Răducan, a participat astăzi la cea de-a XX-a ediţie a Galei Sportului şcolar Doljean, organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj.
Cu acest prilej, a declarat:
„Este o onoare pentru mine ca astăzi să particip la Gala Sportului Şcolar Doljean, eveniment devenit deja tradiţie, aflat acum la cea de-a XX-a ediţie. În acest sens doresc să felicit conducere ISJ Dolj pentru organizare, precum şi conducerea Consiliului Judeţean Dolj pentru efortul făcut pentru ca aceşti elevi care au adus mândrie ţării şi judeţului să poată fi premiaţi. Este un mic gest venit din partea noastră pentru eforturile foarte mari pe care ei le depun. Eu am făcut sport în liceu şi ştiu cât de greu este pentru un elev să înveţe dar să facă şi sport de performanţă în acelaşi timp şi să aibă şi rezultate la nivel internaţional. De asemenea, ştiu ce efort  înseamnă şi pentru părinţi să asigure tot ce trebuie – echipamente, alimentaţie corespunzătoare – , nu este deloc uşor, dar în  momentul în care Tricolorul este ridicat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, atunci îţi dai seama că toate aceste eforturi merită. Vă felicit, vă doresc mult succes în continuare! Să aveţi un an 2016 şi mai bun decât 2015. La mulţi ani!”.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.