16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTârg de Crăciun la Universitatea din Craiova

Târg de Crăciun la Universitatea din Craiova

Universitatea din Craiova redeschide porţile Târgului de Crăciun, Winterland, miercuri, 16 decembrie 2015, începând cu ora 11:00. Evenimentul va avea loc în holul clădirii centrale a Universităţii.

Winterland este un eveniment ce a căpătat deja tradiţie pentru Universitatea din Craiova şi, la fel ca anul trecut, va expune spre vânzare decoraţiuni şi aranjamente naturale cu specific de sărbătoare, realizate de studenţii Facultăţii de Horticultură, secţia Peisagistică, sub atenta supraveghere a profesorilor lor coordonatori – conf. univ. dr. Nicu Carmen şi lect. univ. dr. Mandă Manuela.
Pentru a realiza aranjamente naturale și ornamente vor fi folosite conuri de brad, nuci, ghinde, boabe de cafea, foi de porumb, paste făinoase, merișoare, crenguțe de brad.
De asemenea, la expoziție vor fi prezentate produse agro-alimentare realizate de către studenții specializării Tehnologia prelucrării produselor agricole din cadrul Facultății de Horticultură, produse cu care au câștigat diverse concursuri studențești.
În deschiderea Târgului de Crăciun va avea loc un program artistic susținut de membrii Ansamblului Alunelu din Pielești (Dolj) și de elevii Liceului Voltaire.
Evenimentul se va încheia duminică, 20 decembrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS