12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljEducaţia antreprenorială a tinerilor în condiţiile noilor cerinţe ale pieţei muncii la Universitatea Craiova

Educaţia antreprenorială a tinerilor în condiţiile noilor cerinţe ale pieţei muncii la Universitatea Craiova

Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor organizează marţi, 15 decembrie, a treia ediţie a workshop-ului cu tema “Educaţia antreprenorială a tinerilor în condiţiile noilor cerinţe ale pieţei muncii”. Evenimentul va avea loc la sediul Universităţii din Craiova, începând cu ora 12:00.

Workshop-ul poate reprezenta o oportunitate utilă de dezvoltare a relațiilor dintre cadrele didactice din domeniul economic, fiind o contribuție adusă activității didactice desfășurate cu elevi și studenți.
La eveniment, au confirmat participarea 21 de cadre didactice din licee, inclusiv inspectorul școlar general al ISJ Dolj, Lavinia Craioveanu.
Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii din Craiova – instituţie ce aniversează în curând 50 de ani de existenţă – formează specialiști adaptați exigențelor economiei şi societății actuale, cu un nivel ridicat de instruire şi perspective profesionale reale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS