10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljeni cercetați pentru braconaj piscicol

Doljeni cercetați pentru braconaj piscicol

Poliţişti din cadrul Secţiei 6 Rurală Giubega au depistat ieri după amiază, în timpul executării serviciului de patrulare, în  comuna Galiciuica, l-au depistat pe V. Viorel, de 41 de ani, din comuna Cârna, Dolj, care oferea spre vânzare 21 kg peşte din specia caras şi 13,5 kg specia crap, fără a avea documente de provenienţă. Din primele cercetări a rezultat faptul că acesta a pescuit fără drept într-un bazin piscicol.

În aceeași zi, polițiști din Cârna i-au depistat pe M. Ciucurel, de 30 de ani, M. Argeşean, de 23 de ani, M.C., de 13 ani și B.T., de 14 ani, toți din comună după ce au pescuit, în Bazinul Piscicol nr. 4, nu mai puțin de 30 kg pește, specia caras, folosind o barcă pneumatică și mai multe plase monofilament. Uneltele de pescuit precum și ambarcațiunea pneumatică au fost ridicate în vederea confiscării, iar cantitatea de peşte a fost  predată în vederea valorificării.
Polițiștii au întocmit în ambele cauze dosar de cercetare penală, în conformitate cu prevederile legale, sub aspectul comiterii infracțiunii de braconaj piscicol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS