21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljeni depistaţi băuţi la volan

Doljeni depistaţi băuţi la volan

Polițiștii Formațiunii Rutiere Dăbuleni în timp ce se aflau duminică noaptea în serviciul de patrulare pe DN 54 A, în comuna Călăraşi, l-au depistat în trafic pe C. Răzvan, de 21 de  ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Din verificările efectuate s-a stabilit că autoturismul îi fusese încredinţat de M. Eugen, pasager pe locul din dreapta faţă în autoturism.
Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Dăbuleni unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Ambii doljeni sunt cercetați penal de polițiștii rutieri.

În aceeaşi zi polițiștii Formațiunii Rutiere Dăbuleni l-au depistat în trafic pe S. Leon, de 32 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism  pe strada Nicolae Bălcescu, având o imbibaţie alcoolică de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Doljeanul a fost condus la Spitalul Dăbuleni unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele său fiind întocmit un dosar penal.

Polițiștii Serviciului Rutier Dolj l-au depistat pe C. Emilian, de 54 de ani, din comuna Almăj, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în afara comunei Işalniţa, având o concentraţie alcoolică de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Craiova pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe numele său, polițiștii au întocmit un dosar penal.

Polițiști din cadrul Biroului Rutier l-au depistat pe L. Sorin, de 37 de ani, din comuna Ţuglui, în timp ce conducea un autoturism pe strada Eugeniu Carada, din Craiova, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat .
Craioveanul  a fost condus la Spitalul de Urgenţă nr. 1 Craiova unde i s-au recoltat două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS