24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prins pe Calea Severinului conducând cu 110 km/h

Dolj: Prins pe Calea Severinului conducând cu 110 km/h

În această mini-vacanță, polițiștii rutieri doljeni au organizat principalele drumuri din județ, cu risc de producere a accidentelor ridicat, acțiuni pentru conștientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun atunci când depăşesc regimul legal de viteză.
De asemenea, oamenii legii au urmărit și verificarea legalității circulației pe drumurile publice a autovehiculelor înmatriculate în alte state.
În urma activităților desfășurate, oamenii legii au constatat 315 de abateri de natură contravențională pentru sancționarea cărora au aplicat amenzi de  aproape  70.000 de lei. Dintre acestea, 180 de sancțiuni au fost aplicate unor conducători auto pentru depășirea vitezei legale.
Totodată, polițiștii doljeni au reținut 18 permise de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare precum și 4 seturi de plăcuțe cu numărul de înmatriculare.

Oamenii legii l-au depistat  pe D. Ionuţ, de 23 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, pe Calea Severinului din Craiova, cu viteza de 110 km/h, în zona de acţiune a indicatorului viteza maximă admisă de 50km/h. Conducătorul auto  a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 945 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru90 de zile.
Tot în cadrul acțiunii, polițiștii l-au depistat și pe B. Gheorghe, de 47 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Bulgaria, pe strada Libertăţii din Craiova,  fără a avea poliţă de asigurare RCA valabilă. Craioveanul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1000 de lei şi i-au fost reţinute certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numărul de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS