18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProgramul filmelor la Colours Cinema Craiova în săptămâna 20 – 26 noiembrie

Programul filmelor la Colours Cinema Craiova în săptămâna 20 – 26 noiembrie

Colours Cinema le propune şi în această săptămână craiovenilor un program de filme special, ce cuprinde pelicule de succes, pentru toate gusturile şi pentru toate vârstele. Vă prezentăm în continuare producţiile cinematografice care vor rula în săptămâna20 – 26 noiembrie, precum şi programul proiecţiilor.
Bridge of Spies AV – Podul spionilor AV

Regia: Steven Spielberg
Cu: Tom Hanks, Amy Ryan
Gen film: Biografic, Dramă, Thriller
Durată: 141 minute

Podul la care se face referire titlul filmului este unul real, ce face legătura între periferia fostului Berlin de Vest şi centrul oraşului Postdam, aflat anterior sub controlul Germaniei de Est. A primit numele de „pod al spionilor” în ani ’60, când serviciile secrete ale sovieticilor şi ale americanilor schimbau prizonieri în numita locaţie. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
– Joi: 20:30

 

The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 3D – Maraton – Jocurile foamei: Revolta – Partea a II-a 3D

Regia: Francis Lawrence
Cu: Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Josh Hutcherson
Gen film: Acţiune, Aventuri, Dramă
Durată: 136 minute

În centrul districtelor răzvrătite se află în continuare Capitoliul, reşedinţa preşedintelui Snow. Devine evident că numai moartea acestuia va sfârşi tirania în Panem, aşa că un commando condus de Katniss are ca ţintă capturarea inamicului lor de moarte. O misiune plină de primejdii, care nu se sfârşi fără victime. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
– Vineri: 20:30
– De sâmbătă până joi: 16:00; 18:40; 21:15
The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 – Maraton – Jocurile foamei: Revolta – Partea I

Regia: Francis Lawrence
Cu: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Donald Sutherland
Gen film: Acţiune, Aventuri, Dramă, SF
Durată: 123 minute
Katniss se recuperează după extenuantele Jocuri ale Foamei, întrebându-se încontinuu dacă a avut vreun rost surprinzătorul complot împotriva Capitoliului ce a salvat-o de la o moarte sigură. Fără ţel, eroina priveşte cum cei din jur se pregătesc pentru ofensiva ce ar putea distruge o dată pentru totdeauna tirania din Panem şi se lasă fără mult entuziasm prinsă în luptă, devenind simobolul Rezistenţei. Curând, ea se va trezi prinsă într-un pericol mortal, alături de cele mai dragi persoane din viaţa ei. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
– Vineri: 18:00
By the Sea – Pe malul mării

Regia: Angelina Jolie
Cu: Angelina Jolie, Brad Pitt
Gen film: Dramă, Romantic
Durată: 132 minute
Povestea unui scriitor american, Roland (Pitt), și a soției sale, Vanessa (Jolie Pitt), care ajung într-o stațiune pitorescă și liniștită din anii ’70, aflată la malul mării, într-un moment de criză a mariajului lor. Pe măsură ce își petrec timpul cu alți turiști veniți acolo în vacanță, printre care proaspăt căsătoriții Lea (Laurent) și François (Poupaud), dar și cu localnici precum Michel (Arestrup) și Patrice (Bohringer), cei doi încep să se confrunte cu probleme care mocneau demult în viața lor de cuplu. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
– Vineri: 20:50
– De sâmbătă până joi: 18:00
Goosebumps 3D – Îţi facem părul măciucă 3D

Regia: Rob Letterman
Cu: Jack Black, Dylan Minnette, Odeya Rush
Gen film: Aventuri, Comedie, Fantastic
Durată: 103 minute
În Goosebumps, adolescentul Zach Cooper (Dylan Minnette), supărat că a trebuit să se mute dintr-un oraş mare într-unul mic, întrevede o rază de speranţă când întâlneşte o fată frumoasă din vecini, pe nume Hannah (Odeya Rush) şi leagă o nouă prietenie cu Champ (Ryan Lee). Dar fiecare lucru bun are şi partea lui întunecată, aşa că Zach află destul de repede că misteriosul tată al lui Hannah este de fapt R.L. Stine (Jack Black), autorul seriei de succes, Goosebumps. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
– Vineri: 15:40
– De sâmbătă până joi: 14:00

 

Snow Queen 3D – Crăiasa Zăpezii 3D

Regia: Maksim Sveshnikov, Vladlen Barbe
Cu: Erin Fitzgerald, Wendee Lee, Cindy Robinson
Gen film: Animaţie, Aventuri, Familie
Durată: 80 minute
Condusă de dorinţa de a construi o nouă lume, în care puritatea albului să înlocuiască emoţiile şi gerul polar să îngheţe sufletele oamenilor, Regina Zăpezii va face orice pentru a-şi păstra împărăţia şi a distruge toţi artiştii care nu sunt de acord cu viziunea ei. Animaţia prezintă călătoria plină de aventuri a micuţei Gerda care încearcă să îşi găsească fratele ţinut prizonier undeva în vasta întindere albă din ţinutul vrăjit de Regina Zăpezii. De-a lungul călătoriei sale, Gerda se confruntă cu multe obstacole, dar cunoaşte şi noi prieteni de nădejde. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:

– Vineri: 14:00 (dublat)
– De sâmbătă până joi: 12:20
Spectre

Regia: Sam Mendes
Cu: Monica Bellucci, Léa Seydoux, Dave Bautista,Daniel Craig, Christoph Waltz, Ben Whishaw
Gen film: Acţiune, Aventuri, Crimă, Thriller
Durată: 150 minute
Un mesaj enigmatic din trecutul lui James Bond îl aruncă pe agentul 007 într-o investigaţie ce-i dezvăluie acţiunile unei organizaţii sinistre. În timp ce M se confruntă cu adversari politici hotărâţi să închidă serviciile secrete, Bond se chinuie să dea la o parte vălul de mister ce acoperă teribilul secret din spatele SPECTRE. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
– Vineri 15:10; 17:40
– De sâmbătă până miercuri: 12:45; 20:30
– Joi: 15:00

Hotel Transylvania 2 3D

Regia: Genndy Tartakovsky
Cu: Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez,Kevin James
Gen film: Animaţie, Comedie, Familie
Durată: 89 minute

În Hotelul Transilvania lucrurile s-au schimbat puţin în ultima vreme: politica strictă a lui Dracula care acceptă doar monştri în hotel s-a mai relaxat, iar hotelul îşi deschide porţile şi oamenilor. Dar în spatele cavourilor închise, Dracula este neliniştit deoarece adorabilul său nepot, jumătate vampir, jumătate om, Dennis, nu dă semne că ar fi şi vampir. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:

– Vineri: 12:10 (dublat)
– De sâmbătă până duminică: 10:30 (dublat)
The Last Witch Hunter – Ultimul vânător de vrăjitoare

Regia: Breck Eisner
Cu: Vin Diesel, Elijah Wood
Gen film: Acţiune, Aventuri, Fantastic
Durată: 106 minute
The Last Witch Hunter spune povestea unui nemuritor vânător de vrăjitoare (Diesel), nevoit să facă echipă cu una din inamicele sale, o vrăjitoare, pentru a împiedica întrunirea sacră a vrăjitoarelor – ce urmează să aibă loc în New York-ul zilelor noastre – şi a evita astfel condamnarea pe vecie a umanităţii. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
– Vineri 13:00
– De sâmbătă până miercuri: 15:40
– Joi: 12:45

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS