19.4 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj Dolj: Prinşi băuţi la volan

Dolj: Prinşi băuţi la volan

Lucrători din cadrul Secţiei 10 Poliţiei Rurală Poiana Mare l-au depistat azi noapte pe DN 55A – în localitatea Poiana Mare, pe S. Ovidiu, de 42 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Calafat în vederea recoltării de probe biologice.
Polițiștii doljeni au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Aseară, lucrători ai Postului de Poliţie Radovan au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, pe DN 56 Craiova-Calafat, în panta Radovan, a avut loc un accident rutier, fiind posibil ca șoferul să fie sub influenţa băuturilor alcoolice.
În baza celor sesizate lucrătorii postului de poliţie s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au constatat că cele sesizate se confirmă, nefiind victime omeneşti şi întrucât conducătorul auto B. Petrişor, de 45 de ani, din Craiova, emana un miros puternic de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Celui în cauză i s-au recoltat probe biologice la Spitalul Băileşti, totodată polițiștii întocmind și dosar penal conform prevederilor legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS