11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCursuri de limba coreeană la Universitatea din Craiova

Cursuri de limba coreeană la Universitatea din Craiova

Universitatea din Craiova, Departamentul de Relaţii Internaţionale,  în parteneriat cu Asociaţia Interculturală Româno-Coreeană (AIRC), organizează cursuri de limba coreeană începând din luna octombrie. Cursul festiv de deschidere va avea loc miercuri, 28 octombrie, ora 18.00, în Amfiteatrul Drăgan, sala 444, (clădirea centrală, str. A.I Cuza, nr. 13, etajul 2).
Cursul se adresează în primul rând studenţilor şi elevilor interesaţi de limba, cultura şi civilizaţia coreeană. Primul modul pentru începători va avea o durată de trei luni, cu câte două ore săptămânal. Cursul va fi susţinut de cei trei studenţi coreeni (Jae Kyeong Yeom, Sun Young Kim, Min Kyung Shin) care studiază în prezent la Universitatea din Craiova în cadrul acordului interinstituţional dintre Universitatea Kookmin din Coreea de Sud şi Universitatea din Craiova.
Universitatea din Craiova are deja o lungă tradiţie în ceea ce priveşte studiul limbii coreene, încă din perioada în care exista fabrica Daewoo în Bănie, iar AIRC organizează de peste trei ani cursuri de limbă coreeană la Bucureşti şi doreşte să extindă această activitate şi în alte oraşe din ţară.

Persoane de contact: Liana Tătăranu – General Manager AIRC
Tel: 0722 662 022
Monica Elena CRANTA – Universitatea din Craiova
Tel: 0765 441 574

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS