16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCaravana Românii au talent ajunge pe 28 octombrie la Craiova

Caravana Românii au talent ajunge pe 28 octombrie la Craiova

„Românii au talent”, cel mai tare show de divertisment, a pornit în călătoria de descoperire a talentului autentic, vizitând până în momentul de față cinci orașe!
După ce la Braşov, Timișoara, Oradea, Cluj-Napoca și Chișinău sute de persoane au adus spectacolul în cadrul caravanei, miercuri, 28 octombrie, începând cu ora 9.00, românii sunt așteptați la Craiova, la Casa de Cultură a Studenților, pentru a-şi demonstra talentul şi că pot deveni următorul erou național.
Înscrierile pentru cel de-al șaselea sezon Românii au talent se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar participanţii sunt aşteptaţi să-şi demonstreze talentul în cadrul preselecţiilor prezente în mai multe oraşe din România.
Caravana Românii au talent va ajunge după Craiova la Iaşi.
Cei care au un talent pe care doresc să îl arate în faţa întregii ţări sunt invitaţi să participe la preselecţiile Românii au talent şi să intre în cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro.
De asemenea, cel care cunoaşte un român talentat, îl poate înscrie pe site-ul www.romaniiautalent.ro şi astfel poate deveni noul Vânător de talente şi câştigător al premiului în valoare de 2.000 de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS