19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBalul Bobocilor pentru liceenii de la Colegiul Naţional Carol I Craiova

Balul Bobocilor pentru liceenii de la Colegiul Naţional Carol I Craiova

Colegiul Național ”Carol I” organizează, în parteneriat cu Galla Academy, Balul Bobocilor. Evenimentul are loc  astă seară, la Casa de Cultură a Studenților, începând cu ora 18:00 și va aduna pe scenă 9 cupluri de boboci.

Tema balului este ”Neon Night”, iar pe scenă va urca DJ Optik. Momentele artistice de la bal vor fi susținute de către elevii Colegiului, printre acestea numărându-se și o scenetă special creată pentru ”Craiova – Capitală Europeană a Culturii 2021”. Balul Bobocilor al Colegiului Național ”Carol I” se remarcă prin originalitate la proba de cultură din cadrul concursului ”Miss&Mister Boboc 2015” cu întrebări de cultură generală din materiile studiate de elevi în clasa a VIII-a.

Primăria Municipiului Craiova și Asociația ”Craiova Capitală Europeană a Culturii 2021” susțin Balul Bobocilor al Colegiului Național ”Carol I”, fiind un sprijin pentru organizatori. Prin acest eveniment, Consiliul Elevilor demonstrează încă odată implicarea în cadrul Colegiului Național ”Carol I”,  care în data de 20 mai 2016 va împlini 190 de ani de la înființare, fiind al doilea liceu din țară cu predare în limba română.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS