Lucrători ai Poliției oraș Segarcea au fost sesizați vineri după amiază de conducerea Școlii Gimnaziale din localitate despre faptul că din incinta unității de învățământ au fost sustrase două telefoane mobile.

În baza celor sesizate polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au constatat că cele sesizate se confirmă, iar în urma investigațiilor efectuate au fost identificați autorii furtului în persoana lui G.A., de 14 ani și B.M., 13 ani, ambii din Segarcea.

Polițiștii au stabilit faptul că aceștia, în pauza dintre ore, profitând de faptul că o parte din colegii lor au părăsit clasa au deschis două ghiozdane și au sustras două telefoane mobile.

Bunurile au fost recuperate și restituite părților vătămate, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de furt.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.