12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Patru bărbaţi care aveau de executat pedepse cu închisoarea, prinşi de poliţie într-o singură zi

Dolj: Patru bărbaţi care aveau de executat pedepse cu închisoarea, prinşi de poliţie într-o singură zi

Lucrători ai Secţiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizaţi ieri, în jurul orei 07.00, de Spitalul Clinic de Urgenţă Nr. 1 că la această unitate medicală a fost adus, cu ambulanţa, Z. Daniel, 20 de ani, din Craiova, ce prezenta simptomele unei ingestii voluntare de substanţe.

În urma activităţilor specifice desfăşurate de polițiștii craioveni s-a stabilit că tânărul era urmărit la nivel naţional şi internaţional, fapt pentru care s-a luat măsura asigurării pazei. După acordarea îngrijirilor medicale, cel în cauză a fost preluat de o escortă formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale şi Secţiei 6 Poliţie Craiova şi transferat la Penitenciarul Minori şi Tineri Craiova unde a fost încarcerat, având de executat un rest de 674 zile pentru tâlhărie.
În aceeași zi, polițiștii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Pleniţa, în urma activităților specifice desfășurate, l-au depistat în comuna Izvoare, pe M. Ionuţ Aurelian, de 19 ani, din comuna Izvoare, Dolj. Pe numele acestuia magistrații Tribunalului Dolj au emis mandat de executare a pedepsei privative de libertate, având de executat un număr de 3 ani şi 6 luni de închisoare. De asemenea, polițiștii Secției 2 l-au depistat și prins, în urma investigațiilor, pe F. Augustin, de 42 de ani, din Craiova, pe numele său fiind emis de către magistrații Judecătoriei Craiova un madat de executarea unei pedepse privative de libertate, având de executat un an și 8 luni închisoare.
Cea de-a patra persoană prinsă a foat B. Daniel, de 28 de ani, din Craiova. Acesta a fost depistat de polițiștii Secției 5 Poliție Craiova, care au pus în executare mandatul emis de Judecătoria Segarcea pe numele bărbatului. Acesta are de executat o pedeapsă de un an și 4 luni închisoare pentru infracţiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS