12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMai sunt doar trei zile de înscrieri pentru a intra în organizaţia studenţească AIESEC Craiova

Mai sunt doar trei zile de înscrieri pentru a intra în organizaţia studenţească AIESEC Craiova

Începând cu 1 octombrie, AIESEC Craiova a fost prezentă zi de zi în Universitatea din Craiova pentru a le prezenta studenților oportunitățile de care pot beneficia dacă aleg să devină membri ai organizației. Până acum, 86 de studenți au completat formularul de înscriere, iar o partea dintre aceștia au fost deja supuși probelor de selecție.

Pentru a deveni membru AIESEC, pe lângă înscrierea propriu-zisă, studenții trebuie să treacă de un proces de selecție, ce constă în mai multe probe. Prima este reprezentată de o activitate de grup, în care aplicanții sunt puși să lucreze în echipă și în funcție de evoluția lor sunt acceptați mai departe către a doua etapă a selecției, cea a interviului personal. Dacă răspunsul este unul pozitiv și la această probă, studenții vor intra într-o perioadă de inducție în care vor învăța mai multe despre activitatea organizației, vor primi anumite sarcini și vor fi implicați în acțiunile organizației. La finalul acestei perioade, se va decide dacă sunt acceptați sau nu în cadrul organizației.
Ultima zi în care studenții craioveni se pot înscrie este joi, 15 octombrie, prin completerea unui formular care se regăsește la standul AIESEC aflat la intrarea de la teatru a Universității sau în mediul online prin accesarea link-ului de înscriere care poate fi găsit pe pagina de facebook AIESEC Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS