9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Dosare penale pentru şoferii indisciplinaţi

Dolj: Dosare penale pentru şoferii indisciplinaţi

Lucrători din cadrul Secţiei 15 Poliţie Rurală Filiaşi, aflați aseară în serviciul de patrulare l-au depistat pe Ş. Ilie, de 38 de ani, din comuna Scăeşti, Dolj, în timp ce conducea, pe D.J. 606 A – Scăești, un moped neînmatriculat, fără a poseda permis de conducere valabil pentru nici o categorie și având o concentraţie de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. Doljeanul a fost condus la Spitalul Filiaşi pentru recoltarea de probe biologice, în cauză fiind întocmit dosar penal.

Polițiști din Sadova au fost sesizaţi aseară prin SNUAU 112 cu privire la faptul că a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale pe DC43, în satul Damian.
Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit faptul că S. Alexandru, de 19 ani, din comuna Sadova, Dolj, în timp ce conducea o autoutilitară a pierdut controlul volanului și a lovit gardul împrejmuitor al unei locuințe. Prin extinderea cercetărilor, s-a constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. În urma accidentului, a rezultat avarierea autoutilitarei și distrugerea gardului din beton pe o porțiune de 4 m. Pe numele tânărului polițișii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis pentru nici o categorie.

Aseară, lucrători din cadrul Poliției oraș Bechet și Postului de Poliţie Amărăștii de Jos, l-au depistat pe D.J. 604 – Amărăștii de Jos, pe U. Ștefan, de 34 de ani, din comuna Dobrotești, Dolj, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferului i-au fost recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Dăbuleni, polițiștii întocmind pe numele său dosar penal.

Polițiști rutieri din cadrul Biroului Rutier Craiova aflați în serviciul de supraveghere și control al traficului rutier l-au depistat pe V. Andrei, de 22 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare. Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS