12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Dosare penale pentru şoferi care au comis infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

Dolj: Dosare penale pentru şoferi care au comis infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

Lucrători din cadrul Poliției Băilești aflându-se ieri în exercitarea atribuțiunilor de serviciu, pe strada Amza Pellea din localitate, l-au depistat pe Adîr Novac, de 27 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism Opel radiat din circulație şi având permisul de conducere reținut din anul 2013.
Fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Băilești pentru a i se recolta probe biologice, însă acesta a refuzat
Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autoturism neînmatriculat, conducere cu permis suspendat și refuz recoltare probe biologice.

Aseară, în jurul orei 23.15, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au  depistat în trafic pe Ungureanu Ionuţ, de 22 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism Volkswagen, pe strada Câmpului, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
Polițiștii rutieri au întocmit dosar penal în cauză în conformitate cu prevederile legale.

O echipă de siguranță publică din cadrul Secției 2 Poliție l-au depistat, la intersecția străzilor Potelu cu Bucura, pe Mihalcea Cristian, de 30 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un moped neînregistrat în circulație și fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Pe numele craioveanului a fost întocmit dosar penal.

Aseară, în jurul orei 23.30, o echipă de siguranță publică din cadrul Secției 2 Poliție Craiova, aflată în serviciul de patrulare l-au depistat în trafic, pe strada Bucura din Craiova, pe Maxin Alexandru, de 24 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism Ford având autorizația de circulație provizorie expirată.
Și în această cauză a fost întocmit dosar penal conform prevederilor legale.

Ieri, o echipă mobilă de siguranţă publică formată din polițiști din cadrul Secției 5 Poliție și jandarmi din cadrul I.J.J.Dolj în timp ce executa serviciul de patrulare, pe strada Maria Tănase, a oprit pentru control un moped neînregistrat, condus de către Sima Marcel, de 24 de ani, din Craiova.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana care conducea  mopedul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, în cauză fiind întocmit dosar penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS