21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljA rupt stâlpul cu Mazda

A rupt stâlpul cu Mazda

Mazda scăpată de sub control a rupt un stâlp și a avariat două autoturisme parcate pe strada Câmpia Islaz - FOTO: GdS
Mazda scăpată de sub control a rupt un stâlp și a avariat două autoturisme parcate pe strada Câmpia Islaz – FOTO: GdS

Un craiovean de 21 de ani a avariat două autoturisme și a rupt un stâlp al rețelei de energie electrică, joi noapte, după ce a pierdut controlul direcției mașinii pe care o conducea pe strada Câmpia Islaz din municipiul Craiova. În urma accidentului, șoferul și pasagera din mașina sa au fost răniți ușor.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, joi noapte, în jurul orei 23.30, craioveanul Marius Andrei, care conducea un autoturism Mazda pe strada Câmpia Islaz, la numai câteva zeci de metri de Biroul Rutier Craiova, a pierdut controlul direcției, a lovit un Ford parcat pe marginea străzii, după care a lovit și rupt un stâlp de beton al rețelei de energie electrică. După impactul cu stâlpul de beton, autoturismul Mazda a fost proiectat în alt autoturism parcat în apropiere, un Volkswagen Passat. În urma accidentului, atât Marius Andrei, cât și pasagera din mașina pe care o conducea, o tânără de 20 de ani din municipiul Caracal, au fost răniți ușor.
Polițiștii de la Rutieră au stabilit că accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, asfaltul fiind umed. Reprezentanții IPJ Dolj au mai precizat pentru GdS că a fost deschis un dosar penal privind comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS