28.3 C
Craiova
sâmbătă, 15 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: O femeie a murit și alta a fost rănită după ce un bărbat s-a răsturnat cu motocultorul în șanț

Vâlcea: O femeie a murit și alta a fost rănită după ce un bărbat s-a răsturnat cu motocultorul în șanț

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Băbeni au fost sesizați miercuri cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DC 105, în localitatea Frâncești, soldat cu rănirea unei persoane și decesul alteia.

Din primele verificări efectuate, s-a stabilit că un bărbat, de 66 de ani, din localitatea Frâncești, în timp ce conducea un motocultor ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare intrând în șanț.

În urma impactului, au rezultat două victime, respectiv două femei, una dintre acestea fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

O altă victimă, respectiv o femeie de 68 de ani, din aceeași localitate, din păcate nu a răspuns manevrelor de resuscitare acordate de către medicii de pe ambulanță, care au declarat decesul acesteia.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Citeşte şi: Bărbat rănit după ce s-a jucat de-a toreadorul cu un taur

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS