20.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaUn mort și trei răniți după ce trei autoturisme s-au ciocnit în Râmnicu Vâlcea

Un mort și trei răniți după ce trei autoturisme s-au ciocnit în Râmnicu Vâlcea

Un bărbat a murit, iar doi adulți și un copil au fost răniți, vineri după-amiază, după ce trei autoturisme s-au ciocnit în Râmnicu Vâlcea.

Polițiștii vâlceni au fost sesizați vineri după-amiază, prin 112, despre producerea unui accident în municipiul Râmnicu Vâlcea, pe strada Calea lui Traian.

Din primele verificări efectuate, s-a stabilit că ar fi avut loc o coliziune între trei autoturisme, cu cinci ocupanți. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea a patru persoane, respectiv trei adulți și un copil.

Unui bărbat i s-au aplicat manevre de resuscitare, care nu au dat rezultate, fiind declarat decesul.

Copiii (unul care prezenta politraumatism si altul fără mărci traumatice) au fost transportați la spital împreună cu mama, rănită ușor. Un alt bărbat, cu politraumatisme, a fost transportat la UPU Vâlcea.

La accident s-au deplasat de urgențăforțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport personal și victime multiple și o ambulanță SMURD, precum și 2 ambulanțe SAJ.

Citește și: S-a deschis Târgul de Paște Craiova 2024

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS