22.8 C
Craiova
miercuri, 24 iulie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljS-a deschis Târgul de Paște Craiova 2024

S-a deschis Târgul de Paște Craiova 2024

Târgul de Paște din Craiova s-a deschis vineri după-amiază într-un peisaj de poveste cu căsuțe unicat, roată gigant, decorațiuni luminoase, produse tradiționale, cadouri handmade. Timp de trei săptămâni, Parcul Nicolae Romanescu își așteaptă vizitatorii să descopere cea mai frumoasă poveste de primăvară.

Târgul de Paște oferă o experiență de neuitat, având în vedere că tema ediției din acest an este „Albă ca Zăpada și cei șapte pitici”.

Sunt pregătite să-și primească oaspeții căsuțele piticilor din jurul foișorului de la Casa Bibescu, casa din pădure a prințesei, palatul vrăjitoarei și toate celelalte elemente de butaforie ce fac parte din atmosfera magică a copilăriei.

Ateliere interactive, expoziții, spectacole și concursuri la Târgul de Paște

O noutate pentru acest an este scena religioasă a Învierii Domnului, creată în colaborare cu Mitropolia Olteniei.

Vizitatorii vor avea la dispoziție o varietate de ateliere interactive, expoziții și spectacole. Vor putea participa la diferite concursuri (de șah, Easter Egg Hunt etc.).

Între 1 și 8 mai, vizitatorii vor putea asista la activitățile artiștilor ambulanți ce vor poposi în Tabăra Cavalerilor, amplasată lângă Castelul Fermecat.

Roata gigant, un roller coaster, gradina zoo, bărcuțele și carturile electrice completează peisajul unui eveniment dedicat tuturor vârstelor.

Căsuțele cu bunătăți culinare, sucuri și produse handmade de la foișor și din zona locurilor de joacă vor fi deschise zilnic, între orele 11.00 – 20.00.

Programul Târgului de Paște din Craiova

Parcul Nicolae Romanescu, mai înflorit ca niciodată, va rămâne deschis în fiecare seară, până la miezul nopții.

RAT Craiova a pus la dispoziție, în această perioadă, și autobuzul turistic.

Autobuzul supraetajat va circula în intervalul orar 10.00 – 20.00, cu plecare la fix de la Sala Polivalentă și va avea următoarele stații:

  • Grădina Botanică – stația de la Schmit,
  • Palatul Administrativ – stație la English Park,
  • fosta Casă a Căsătoriilor – str. C.D. Fortunescu,
  • Parcul Nicolae Romanescu

Prețul biletului va fi de 3 lei și se va putea achiziționa direct din autobuz.

Citește și: Bărbat strivit de un copac la Schela

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS