14.5 C
Craiova
joi, 30 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljA fost anunțat primul artist de la IntenCity

A fost anunțat primul artist de la IntenCity

Organizatorii IntenCity au anunțat, în urmă cu scurt timp, primul artist care va urca pe scena festivalului de la Craiova. Este vorba despre DJ-ul Alan Walker.

„Hey, IntenPeople! Are you ready for this?
One of the most followed DJs in the world will be present at IntenCity Festival! (Sunteți pregătiți? Unul dintre cei mai urmăriți DJ din lume va fi prezent la Festivalul IntenCity)
ALAN WALKER va veni pentru prima dată la Craiova și va aduce cu el hiturile cu care a cucerit inimile fanilor din întreaga lume. Ne vom crea amintiri împreună pe ritmurile pieselor “Faded”, ”Alone” sau ”Fire” și vom trăi experiența verii care va transforma Craiova în punctul 0 al distracției.
Asigură-te că vei fi prezent la festival și pregătește-te să te lași purtat de magia muzicii lui Alan Walker și a altor nume care urmează să fie anunțate în curând.
Cumpără acum bilete la cel mai mic preț posibil. Până pe 15 martie ai prețuri speciale la abonamente. Abonamentele sunt disponibile pe
https://iticket.ro/event/intencity-2024 și la agenția Operei Române Craiova de la Sala Polivalentă”, au transmis aceștia pe pagina de Facebook a IntenCity.

Citește și: Alpiniştii care urcă pe Muntele Everest, obligați să poarte cipuri de localizare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS