24.8 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Bărbat reținut după ce și-a înjunghiat mortal fratele

Gorj: Bărbat reținut după ce și-a înjunghiat mortal fratele

Un bărbat din Gorj a fost reținut după ce și-a înjunghiat fratele în urma unui conflict. Suspectul, din comuna Aninoasa, a fost acuzat de săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor asupra unui membru al familiei. Ulterior, victima a decedat și a fost schimbată încadrarea juridică a faptei.

Conform probatoriului administrat până în prezent în cauză s-a reţinut că, în seara zilei de 04.02.2024, în jurul orei 19.00, inculpatul S.M.N., în timp ce se afla la locuinţa de domiciliu din comuna Aninoasa, sat Groşerea, judeţul Gorj, pe fondul unui conflict spontan l-a injunghiat cu un cuţit pe fratele său – S.M.M., provocându-i o rană profundă în zona abdominală, care i-a pus în primejdie viaţa.

Din concluziile preliminare ale medicului legist din cadrul SML Gorj rezultă că persoana vătămată prezintă o plagă tăiată întepată, penetrantă, în fosa inghinală stângă, cu interesarea pachetului vascular iliac drept (arteră şi venă iliacă dreaptă) şi mezocolon tranzvers şi ascendent şi hemiperitoneu masiv secundar (circa 2 litri de sânge şi cheaguri). Totodată, s-a arătat că leziunea traumatică poate data din 04.02.2024 şi s-a putut produce prin lovire cu un instrument tăietor intepător, de exemplu cutit şi necesită de la producere 35 – 40 zile de îngrijiri medicale.

„Având în vedere că în cursul zilei de 05.02.2024, victima S.M.M., internată în Spitalul Orăşenesc Târgu Cărbuneşti, a decedat, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus schimbarea încadrării juridice a faptei pentru care este cercetat inculpatul S.M.N., în infracţiunea de omor asupra unui membru de familie. Totodată, Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului S.M.N., pentru 30 de zile, începând cu data de 05.02.2024, la Tribunalul Gorj”, potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Citeşte şi: Un medic plecat la pescuit s-a înecat în râul Someş

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS