20.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn medic plecat la pescuit s-a înecat în râul Someş

Un medic plecat la pescuit s-a înecat în râul Someş

Un medic radiolog din localitatea clujeană Gherla a plecat la pescuit sâmbătă dimineaţă şi nu s-a mai întors. Pompierii şi scafandrii au căutat corpul medicului două zile. Luni dimineaţă, trupul neînsufleţit a fost găsit aproape de mal, prins de o creangă.

Medicul Bebe Lumezeanu s-a dus la pescuit pe râul Someşul Mic, aproape de casa unde locuieşte. Cum seara, la lăsarea întunericului, nu s-a întors acasă, soţia luia sunat la 112. 

În jurul orei 19,30, poliţia municipiului Gherla a fost sesizată despre faptul că o persoană ar fi căzut în râul Someş în interiorul municipiului Gherla. La faţa locului au fost trimise echipaje de la ISU Cluj alături de poliţişti de la structura de Ordine Publică“, a transmis IPJ Cluj. 

Imediat au început căutările. Ele au fost îngreunate de curenţii puternici şi terenul accidentat. 

La locul de pescuit au fost găsite doar undiţele. Poliţiştii au identificat urme în pământul moale care i-au făcut să creadă că medicul ar fi alunecat în apă.

Căutările s-au făcut organizat, pe ambele maluri ale Someșului. Luni, cu puțin timp înainte de ora 10.00, un pompier aflat la capătul străzii Luncii, a observat un corp în apă.

Pompieri au acționat, pe malul abrupt, pentru scoaterea cadavrului din râu. Acesta era agățat de o creangă sub apă, la mică adâncime. Se afla la 1,5 km de locul unde au fost găsite undiţele.

Citeşte şi: Un bărbat fără permis şi băut s-a răsturnat cu maşina într-un giratoriu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS