20.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Reținut după ce a bătut și tâlhărit un tânăr în autobuz

Craiova: Reținut după ce a bătut și tâlhărit un tânăr în autobuz

Un tânăr de 26 de ani a fost reținut de poliție după ce a bătut și tâlhărit un băiat de 18 ani, în autobuz. În altercație a fost implicată și o fată de 15 ani, care a încercat să îl oprească pe hoț.

„În seara zilei de 17 noiembrie, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 26 de ani, din municipiul Craiova, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și lovirea sau alte violențe. În fapt, acesta este bănuit că în cursul zilei de 17 noiembrie, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, pe fondul unei discuții spontane, ar fi agresat fizic un tânăr de 18 ani.

În urma altercației, tânărului de 18 ani i-au căzut ghiozdanul și portofelul. Acestea ar fi fost luate de bănuit, care a încercat să fugă. În acel moment, o tânără de 15 ani ar fi încercat să recupereze bunurile. Pentru a-și asigura scăparea, tânărul ar fi lovit-o pe fată, reușind ulterior să fugă într-o direcție necunoscută. În urma activităților desfăsurate, patrula formată din polițist din cadrul Secției 5 Poliție Craiova și jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova l-au identificat pe tânărul de 26 de ani, asupra acestuia fiind găsit portofelul persoanei vătămate”, au transmis polițiștii.

Reținut pentru 24 de ore

Cel în cauză a fost condus la audieri, iar în urma probatoriului administrat sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, s-a dispus reținerea tânărului de 26 de ani, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și lovirea sau alte violențe. Acesta a fost fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Citește și: Șocant: Trei minori au sechestrat și violat un copil de 10 ani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS