25.6 C
Craiova
sâmbătă, 25 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: A dat foc unui teren al fiului vitreg şi a provocat o pagubă de zeci de mii de euro

Dolj: A dat foc unui teren al fiului vitreg şi a provocat o pagubă de zeci de mii de euro

Un bărbat de 70 de ani a dat foc unui teren din Şimnicu de Sus pe care se aflau două autoturisme şi o hală metalică care conţinea mai multe bunuri. Terenul este chiar al fiului său vitreg, iar paguba pe care a făcut-o se ridică la zeci de mii de euro. Bărbatul a fost reţinut de poliţie.

Pagubă de aproape 70.000 de euro după ce a dat foc terenului

„Polițiștii din cadrul Secției nr.1 Poliție Rurală Melineşti au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 70 de ani, din comuna Şimnicu de Sus, bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere.

În fapt, în cursul zilei de 12 august, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat, din municipiul Craiova cu privire la faptul că tatăl său vitreg ar fi incendiat un teren extravilan pe care îl deţine pe raza comunei Şimnicu de Sus. În urma cercetărilor efectuate, a fost identificat bărbatul de 70 de ani, fiind bănuit că ar fi incendiat o hală metalică în care se aflau mai multe bunuri şi două autoturisme parcate în apropierea halei, prejudiciul creat fiind în valoare de 69.000 de euro. În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe acesta, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive“, a transmis IPJ Dolj.

Citeşte şi: (VIDEO) Bătaie cruntă în centrul Craiovei. Doi bărbaţi la spital, unul dat în urmărire

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS