17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Bătaie cruntă în centrul Craiovei. Doi bărbaţi la spital, unul dat în urmărire

(VIDEO) Bătaie cruntă în centrul Craiovei. Doi bărbaţi la spital, unul dat în urmărire

O bătaie foarte violentă a avut loc în Centrul Vechi al Craiovei, sâmbătă dimineaţa. Aceasta a început în clubul Budhha, apoi a continuat în zona din faţa localului. Între timp au apărut şi imagini filmate de camerele video din zona respectivă.

În imagini se vede cum între mai mulţi bărbaţi izbucneşte un scandal în timp ce ascultau muzică şi dansau în club. Scandalul a escaladat rapid, iar în scurt timp câţiva dintre tineri au devenit extrem de violenţi. Imaginile surprinse de camere arată că agresorii i-au aplicat uneia dintre victime foarte multe lovituri în zona capului, chiar şi atunci când aceasta era la pământ. Apoi, încăierarea a continuat în afara localului, mult mai violent. Victimele, două la număr, au încercat să fugă, însă au fost prinşi de agresori şi bătuţi crunt. Ambii au ajuns la spital pentru îngrijiri.
Agresorii au fost atât de violenţi încât au continuat să împartă picioare victimelor, chiar şi după ce acestea erau la pământ şi abia mai mişcau.

Cinci agresori, duşi la audieri

Poliţiştii doljeni au confirmat evenimentul şi spun că în acest moment se fac cercetări. De asemenea, că se audiază martori şi că unul dintre agresori a fost dat în urmărire generală fiindcă este de negăsit. Acesta ar fi fiul unui important om de afaceri din Craiova. „În cauză, polițiștii au efectuat verificări, până în prezent fiind identificate cinci persoane care au fost implicate în eveniment. O persoană a fost dată în consemn la frontieră“, ne-au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.

De asemenea, fiindcă iniţial s-a crezut că una dintre victimele agresiunii ar fi poliţist în cadrul IPJ Dolj, reprezentanţii instituţiei au infirmat informaţia. „Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, privind implicarea unui polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj în evenimentul produs la data de 16 septembrie, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj infirmă speculațiile apărute în spațiul public“, a transmis inspectoratul de poliţie.

Una dintre victime, agent de penitenciar

Bărbatul despre care a existat în spaţiul public informţia că ar fi poliţist este, de fapt, agent în cadrul Penitenciarului de Maximă Siguranţă din Craiova. Reprezentanţii instituţiei ne-au confirmat informaţia. „Într-adevăr, avem o informaţie în acet sens. Bărbatul respectiv lucează la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Craiova. Acesta şi-a sunat superiorul ierarhic şi l-a anunţat că este în spital şi că nu poate ajunge la serviciu. Acesta lucrează la Sectorul Operativ din cadrul penitenciarului“, au spus, pentru GdS, reprezentanţii penitenciarului.

Care este starea victimelor

Cei doi bărbaţi bătuţi au ajuns la spital, după ce o persoană a sunat la 112 şi a chemat poliţia. Ambii au suferit leziuni la nivelul feţei, dar şi la nivelul toracelui. „Este vorba despre doi pacienţi care au ajuns în UPU pe 16 septembrie, în jurul orei 06.00. Ambii prezentau politraumatisme prin agresiune fizică. În acest moment, unul dintre pacienţi este internat pe secţia de Chirurgie Toracică, iar celălalt pe secţia de Chirurgie maxilo-facială. Ambii pacienţi sunt stabili“, a declarat Cristiana Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Citeşte şi: Elevul acuzat de crima din Grădina Botanică, judecat pentru omor calificat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS