7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalȘoferul bănuit de producerea accidentului mortal de la Slivilești, în arest preventiv

Șoferul bănuit de producerea accidentului mortal de la Slivilești, în arest preventiv

Șoferul bănuit de producerea accidentului mortal de la Slivilești, din județul Gorj, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit IPJ Gorj, la data 15 ianuarie, față de bărbatul de 37 de ani, din comuna Slivilești, bănuit de producerea evenimentului rutier produs la data de 14 ianuarie, pe DJ 673 Șiacu, a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Oamenii legii au dispus, sâmbătă, reținerea bărbatului de 37 de ani, acuzat de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului. Bărbatul ar fi ucis un pieton, vineri noaptea, pe DJ 673, în comuna Slivilești, după care a fugit. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că victima accidentului este un bărbat de 62 de ani, din comuna Slivilești. Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul, în timp ce se deplasa pe DJ 673, în calitate de pieton, a fost acroșat de un autoturism, care, după producerea evenimentului, a părăsit locul faptei, fără încuviințarea organelor de poliție. În urma evenimentului rutier, bărbatul de 62 de ani a decedat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS