17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocal(GALERIE FOTO) Parcările şi aleile de la SJU Craiova, aproape asfaltate

(GALERIE FOTO) Parcările şi aleile de la SJU Craiova, aproape asfaltate

Parcările şi aleile de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Craiova vor fi asfaltate în totalitate. Lucrările au demarat spre sfârşitul anului trecut şi sunt aproape de final. În total, au fost asfaltate peste 4.000 mp, dintr-o suprafață totală de aproximativ 6.800 mp de parcări și alei de acces de la unitatea medicală, potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Dolj, Cosmin Vasile.

Iniţial, CJ Dolj atribuise un contract pentru amenajarea incintei spitalului judeţean, inclusiv a spaţiilor verzi, dar acesta nu a mai demarat. Acum, Consiliul Judeţean reabilitează parcările de la SJU Craiova şi aleile cu propria firmă – SPLDP SA, cea care administrează drumurile judeţene.

„Amenajăm incinta Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova pentru a îmbunătăţi condiţiile oferite pacienţilor, aparţinătorilor şi cadrelor medicale. La sfârșitul anului trecut, au început lucrările de reparații și amenajare cu covor asfaltic a aleilor de acces și a parcărilor, urmând ca în acest an intervențiile să continue. Până în acest moment, peste 4.000 mp, dintr-o suprafață totală de aproximativ 6.800 mp de parcări și alei de acces, au fost deja asfaltați și marcați corespunzător. Pe parcursul acestui an, vom aloca fondurile necesare finalizării întregii suprafețe de teren din cadrul incintei spitalului care necesită lucrări de reparații, urmând să demarăm și lucrările pentru amenajarea spațiului verde și refacerea gardului ce împrejmuiește curtea SCJU Craiova“, a anunţat preşedintele CJ Dolj, Cosmin Vasile, pe Facebook.

Investiția este realizată în totalitate din bugetul propriu al Consiliului Județean Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS