20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCe a lăsat în urmă furtuna care a lovit Craiova (GALERIE FOTO)

Ce a lăsat în urmă furtuna care a lovit Craiova (GALERIE FOTO)

Ce a lăsat în urmă furtuna care a lovit Craiova. A fost prăpăd în Craiova sâmbătă după-amiază, după o ploaie torențială și o vijelie puternică. Străzile municipiului au fost inundate, la fel și pasajele, în timp ce copacii căzuți au făcut pagube materiale.

Imagini cu mașini luate de ape, acoperișuri zburate de vânt și inundații au fost din nou la ordinea zilei pe rețelele de socializare. Craiova arată la fel după fiecare ploaie mai serioase.

Bilanțul l-a făcut, aseară, primarul Olguța Vasilescu, pe pagina sa de socializare. „Până la ora 22.30, au fost primite 103 apeluri pe telefonul cetateanului și telefonul dispeceratului Poliției Locale Craiova. Foarte multe apeluri nu au putut fi preluate, însă, din cauză că s-a sunat în permanență. Au fost 53 de pomi căzuți care au blocat artere de circulație, fără a pune la socoteală alți copaci din parcuri sau care nu au obturat căile de acces, 28 de străzi inundate dintre care patru avariate la nivelul asfaltului, 22 acoperișuri de bloc căzute, 36 de autoturisme avariate din cauza pomilor căzuți și a acoperișurilor prăbușite, doi stâlpi de iluminat au fost retezați de vânt, 11 mașini au rămas blocate in apă“, a scris edilul Craiovei.

Din verificările Poliției Locale niciunul dintre acoperișurile căzute în urma furtunii nu avea autorizație de construire, fiind ilegal executate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS