12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljVal de programări pentru obţinerea paşaportului în Dolj. Site-ul SPCP dă rateuri

Val de programări pentru obţinerea paşaportului în Dolj. Site-ul SPCP dă rateuri

Site-ul Serviciului Public Comunitar de Paşapoarte Dolj dă rateuri şi oamenii reuşesc foarte greu să facă programări. Astăzi au fost multe persoane care au încercat să îşi facă o programare online pentru obţinerea paşaportului şi nu au reuşit pentru că site-ul a dat erori. Se pare că de vină este numărul prea mare de solicitări, iar site-ul nu face faţă.

Cel mai probabil, în contextul războiului din Ucraina, mulţi doljeni au luat în calcul şi un eventual conflict militar în România. Aşa că s-au gândit să îşi facă paşapoarte pentru a putea pleca din ţară, dacă va fi nevoie. Aşa se explică faptul că programările online pentru obţinerea acestui document se fac foarte greu.
Surse din cadrul SPCP Dolj ne-au confirmat faptul că site-ul funcţionează foarte greu din cauza numărului foarte mare de solicitări.

În acest moment, disponibilitate pentru programare este abia la sfârşitul lunii martie, însă mai sunt foarte puţine locuri. Iar după ce parcurgi toţi paşii pentru obţinerea programării, în momentul în care trebuie să confirmi programarea din e-mailul primit din partea insituţiei, site-ul dă eroare.

Citeşte şi: Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS