7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljRestricții de circulație de Revelion pe mai multe strazi din Craiova

Restricții de circulație de Revelion pe mai multe strazi din Craiova

Circulaţia rutieră va fi închisă în seara de Revelion pe mai multe străzi din Craiova, anunţă Primăria Municipiului Craiova

Începând cu data de 29.12.2021, ora 14:00, până în data de 02.01.2022, ora 06:00, se va închide circulaţia rutieră pe str. A.I. Cuza, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Arieş şi intersecţia cu str. Romul; 

De asemenea, începând 31.12.2021, ora 17:00, până în data de 01.01.2022, ora 22:00, se va închide circulaţia rutieră pe următoarele străzi:  

  • str. Popa Şapcă;
  • str. A.I. Cuza, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Romul şi intersecţia cu str. Unirii;
  • str. Unirii, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Mihai Viteazul şi intersecţia cu str. A.I. Cuza.

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Municipiului Craiova, în situaţia în care autovehiculele staţionate în zonele restricţionate sau în parcările adiacente acestor zone obstrucţionează buna desfăşurare a manifestărilor, aceste autovehicule vor fi ridicate şi reamplasate în zonele aflate în imediata apropiere. Traficul rutier, în zona şi perioada menţionată, va fi deviat pe arterele adiacente.

Accesul în zona restricţionată va fi permis pentru autovehiculele cu regim prioritar, pentru riveranii care nu au alt acces către proprietate, precum şi pentru vehiculele care transportă persoane cu dizabilități.

Solicităm conducătorilor auto să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS