8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocal(PRECIZARE) USR a votat împotriva majorării taxei de salubrizare

(PRECIZARE) USR a votat împotriva majorării taxei de salubrizare

USR a votat împotriva majorării taxei de salubrizare. Dintr-o regretabilă eroare, în articolul „PSD + USR = LOV(E), la Craiova. PNL scrâșneşte din dinţi“, publicat în ediţia din 17 decembrie a Gazetei de Sud (print şi online), a apărut o informaţie eronată.

Grupul USR din Consiliul Local Craiova a votat împotriva majorării taxei de salubrizare şi nu „pentru“, aşa cum a apărut în respectivul articol. Ideea articolului a pornit de la modul cum au decurs ultimele şedinţe ale Consiliului Local Municipal, în care toate proiectele şi amendamentele USR au fost susţinute, în bloc, de grupul PSD, cel care deţine majoritatea.

Este adevărat că USR a votat împotriva majorării taxei de salubrizare, dar a fost „pentru“ majorarea taxelor din pieţe. De aici şi eroarea care s-a strecurat în articolul mai sus menţionat. Regretabila eroare a fost corectată în cel mai scurt timp de Gazeta de Sud, în articolul apărut în ediţia online, aşa cum a solicitat grupul USR din CL Craiova, într-un drept la replică adresat cotidianului nostru.

Vă prezentăm, mai jos, „Dreptul la replică“ transmis de USR.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS