5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljEste focar de COVID la Operă. Managerul nu ştie câţi angajaţi sunt infectaţi

Este focar de COVID la Operă. Managerul nu ştie câţi angajaţi sunt infectaţi

La Opera din Craiova este focar de COVID, însă managerul instituţiei spune că nu ştie exact numărul angajaţilor infectaţi. De asemenea, acesta a negat că vreun angajat ar fi în stare gravă. Potrivit informaţiilor GdS, în acest moment sunt 21 de angajaţi ai operei infectaţi cu COVID.

„Ceea ce ştiu eu este că toată lumea este în regulă, nu este adevărat ce a apărut în presă că ar fi cineva internat la ATI. Într-adevăr, doi dintre anagajaţi sunt în spital, pentru mai multă siguranţă., dar nu în ATI. La mine nu a ajuns nicio informaţie oficială legată de această cifră de 21 de angajaţi infectaţi cu COVID. Eu această cifră nu o am. Ţin legătura permanent cu DSP-ul, dar această cifră nu o am“, a declarat Antoniu Zamfir.


GdS a întrebat care este numărul angajaţilor infectaţi, despre care managerul are cunoştinţă. „Dacă DSP-ul nu comunică această cifră, nu văd de ce aş comunica-o eu. Nici eu nu o ştiu, nu vreau să greşesc. Lucrurile se pot schimba de la o oră la alta, în funcţie de teste. Am adaptat activitatea la situaţia dată şi ne descurcăm acum şi fără anagajaţii care sunt în carantină“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS