3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDirectorul de îngrijiri al Spitalului Județean a luat nota 4 la concurs

Directorul de îngrijiri al Spitalului Județean a luat nota 4 la concurs

Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, încă nu a reușit să își facă o echipă completă pentru Comitetul Director.

Postul de director de îngrijiri medicale va rămâne în continuare vacant și ocupat de un director interimar. Motivul este legat de faptul că niciunul dintre cei doi candidați nu a reușit să promoveze proba scrisă.

Astfel, Claudia Elena Motea, actualul director interimar, a primit nota 4,52, iar Alexandru Mischie nota 1,45. Prin urmare, niciunul dintre cei doi candidați nu a reușit să promoveze proba scrisă și să participe la următoarea probă.

Concursul pentru postul de director de îngrijiri va fi repetat.

Joi au loc ultimele concursuri pentru desemnarea directorului financiar contabil și directorului medical.

Ion Pogonaru, actualul director financiar contabil interimar, a reușit să promoveze proba scrisă. A obținut nota 7,75 și va participa pe 22 iulie la interviul de selecție. Va fi practic o formalitate, dat fiind faptul că este candidat unic și a promovat fără probleme proba scrisă.

Tot pe 22 iulie va participa la susținerea protectului de management actualul director medical interimar, doctorul Constantin Mădălin Dinu. Acesta a participat la concursul pentru postul de director medical și a reușit să obțină nota 9,62. A fost singurul candidat pentru fotoliul respectiv. 

Spitalul Județean face 17 angajări 

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu continuă să angajeze personal. Nu a fost săptămână în această vară în care să nu fie programat vreun concurs de angajare la unitatea medicală din Târgu Jiu.

În momentul de față, se caută personal pentru posturile de specialitate în domeniul medical, dar și personal la compartimentul întreținere.

Au fost scoase la concurs 3 posturi asistent medical debutant și 3 posturi de asistent medical principal în cadrul Laboratorului de Radiologie și Imagistică Medicală RMN și CT.

Vor mai fi scoase la concurs următoarele posturi: 1 kinetoterapeut debutant la Laboratorul de recuperare de la Secția Balneo,1 asistent medical la Secția Urologie; 2 infirmieri debutanți la Secția Urologie, 1 asistent medical debutant la Secția Endocrinologie, 1 asistent medical debutant la Cardiologie, 3 posturi de îngrijitoare la Ambulatoriul Spitalului 700 și 2 muncitori calificați la Formația de întreținere și reparații clădiri. Dosarul de înscriere se poate depune până pe 3 august.

Taxa de concurs este de 100 de lei pentru asistenții medicali și 50 de lei pentru restul cattegoriilor de posturi. Selecția dosarelor se va face până pe 5 august. Va mai avea loc o probă scrisă și interviul.

Angajările se vor face pe perioadă nedeterminată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS