10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocal(GALERIE FOTO) Recompartimentări la Spitalul de Boli Infecțioase Craiova

(GALERIE FOTO) Recompartimentări la Spitalul de Boli Infecțioase Craiova

La Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Craiova se lucrează la compartimentul de spitalizare pentru persoanele cu imunodeficiență. De fapt, la unitatea medicală se desfăşoară în această perioadă mai multe lucrări de reparații și igienizare.

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat că „o secție a Spitalului de Boli Infecțioase a intrat deja în reabilitare, iar o altă aripă de clădire va intra în reparații capitale“. „Pavilionul care va găzdui secția de spitalizare de zi pentru persoanele cu imunodeficiență se află în plin proces de recompartimentare și renovare, de la holuri și grupuri sanitare până la saloane cu o capacitate totală de 25 de paturi și cabinete destinate personalului medical. Reabilitarea presupune și schimbarea de instalații electrice și termice, reparații de zidărie, precum și montarea de covor PVC medical“, a anunţat pe pagina sa de socializare edilul Craiovei.

Potrivit edilului, laboratoarele de biologie celulară și de analize medicale au fost, de asemenea, reabilitate şi dotate cu echipamente noi.

De fapt, primarul Craiova a şi efectuat, vineri, o vizită la Spitalul de Boli Infecțioase. „Etajul I al pavilionului central a fost recompartimentat astfel încât să permită desfășurarea activității de laborator în paralel cu cea de spitalizare a pacienților. Laboratoarele de biologie celulară și de analize medicale au fost reabilitate și dotate cu echipamente noi“, a scris, pe Facebook, Olguţa Vasilescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS