5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDeputatul PNL Nicolae Giugea, atac la Olguţa Vasilescu: „Dacă îmi arătaţi o realizare a ei la Craiova, eu îmi scriu Olga pe piept. Poate şi pe alte părţi ale corpului“

Deputatul PNL Nicolae Giugea, atac la Olguţa Vasilescu: „Dacă îmi arătaţi o realizare a ei la Craiova, eu îmi scriu Olga pe piept. Poate şi pe alte părţi ale corpului“

Deputatul PNL Nicolae Giugea a făcut o declaraţie haioasă, aseară, la şedinţa Comitetului de Coordonare Judeţean al PNL Dolj, ca atac la actualul primar al Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.

Partidul Naţional Liberal Filiala Dolj şi-a ales, aseară, noul Birou Politic Judeţean pentru următorii patru ani. Înainte de vot, greii partidului au ţinut câte un discurs în care au dat şi de înţeles de partea cui vor fi la alegerile din luna septembrie, când se va decide viitorul preşedinte al PNL. În competiţie se află actualul preşedinte Ludovic Orban şi premierul Florin Cîţu.

Aflat în tabăra Orban, deputatul de Dolj Nicolae Giugea a ţinut să amintească de lupta sa cu PSD-ul şi de faptul că nu se simte deloc confortabil atunci când municipiul Craiova este considerat fieful Olguţei Vasilescu. Aşa că a lansat şi un atac la adresa actualului primar al Craiovei. „Arătaţi-mi şi mie o singură realizare a Olgăi la Craiova! Dacă îmi arătaţi, eu îmi scriu Olga pe piept, cu vopsea albă. Poate şi pe alte părţi ale corpului. Şi apoi mă duc în faţa primăriei“, a spus Nicolae Giugea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS