10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocal(VIDEO) Hala de legume şi fructe din Piaţa Centrală, inundată

(VIDEO) Hala de legume şi fructe din Piaţa Centrală, inundată

Hala de legume şi fructe din Piaţa Centrală a fost inundată. Ploaia torenţială care a căzut astăzi în Craiova a mai făcut o „victimă“, în afară de unele străzi din oraş care au fost complet inundate.

După parcarea de la stadionul „Ion Oblemenco“ şi zona de legume – fructe din Târgul Municipal, a urmat şi Piaţa Centrală. Mai exact, hala unde se vând fructele şi legumele. O porţiune din acoperiş a cedat, iar comercianţii s-au trezit cu apa peste marfa de pe tarabe.

Imaginile au fost postate pe Facebook de un craiovean: fostul director al Finaţelor Publice Dolj şi activist de dreapta, Eugen Călinoiu.

Posted by Calinoiu Eugen Costel on Thursday, May 27, 2021

„Este de ajuns o ploaie mai «sănătoasă» pentru a descoperi incompetența din administrația publică locală a municipiului Craiova, iar imaginile din Piața Centrală ne arată, încă odată, ce înseamnă un «sereleu de succes», ai căror salariați / membrii PSD au salarii uriașe, plătite din bani publici, inclusiv de la cei care vin să-și vândă producția proprie. Plătesc pentru asta și au parte de condiții jalnice!“, a scris acesta pe pagina sa de socializare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS