11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Craiova, scufundată după o ploaie torențială

(VIDEO) Craiova, scufundată după o ploaie torențială

-

Craiova scufundată ! Mai multe străzi din Craiova au fost inundate de ploaia torențială căzută în această după-amiază. Canalizarea a refulat, iar traficul a fost îngreunat.

Intersecția străzii Elena Teodorinii cu Bucovăț este sub apă.

Canalizarea de pe Râului nu a mai făcut față torenților formați pe străzi și a refulat. Inclusiv parcarea stadionului a fost inundată.

De asemenea, a fost inundat și târgul de legume de lângă târgul de haine second. Un cititor al Gazetei de Sus a surprins în fotografii efectele inundației.

Potrivit primelor informații oferite de Primăria Craiova, în acest moment acționează 8 mașini ale Companiei de Apă Oltenia pe teren, în zonele în care sunt cele mai mari probleme și nu s-a retras încă apa în sistemul de canalizare.

S-au semnalat probleme la pasajul de la Electroputere, pe strada Fermierului, în cartierul Brestei și pe strada Bucovăț.

Potrivit sursei citae, în zonele cunoscute ca fiind vulnerabile, ca urmare a căderilor de precipitații abundente, nu au fost semnalate probleme majore, dar sunt monitorizate de echipe ale Companiei de Apă Oltenia, care sunt pregătite în orice moment să acționeze.

Debitul precipitațiilor de astăzi a fost de 70 l/mp, în condițiile în care rețeaua este proiectată pentru un debit de 25l/mp.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Încep lucrările la Spitalul Regional Craiova! Ce firmă a...

Agenţia Naţională pentru Dezvoltarea Infrastructurii în Sănătate (ANDIS) a...

ȘTIRI GdS