12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorj: Presiune scăzută la apă în Bumbești-Jiu

Gorj: Presiune scăzută la apă în Bumbești-Jiu

Aparegio Gorj, prin Centrul Bumbești-Jiu, anunță că din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, se va resimți presiune scăzută și lipsa parțială de apă potabilă la etajele superioare ale imobilelor.

Echipele Aparegio CED Bumbești-Jiu se află pe teren pentru a interveni la remedierea cât mai urgentă a situației. Municipiul Târgu Jiu a primit marți apă cu presiune scăzută. Problema a fost remediată, însă, în continuare, Gorjul a primit o atenționare hidrologică, iar sursele de apă pentru Târgu Jiu ar putea fi afectate din nou.

„Având în vedere atenționarea hidrologică de Cod Galben începând cu data de 06.01. 2021, ora 11.00-07.01.2021, ora 24.00, perioadă în care se anunță scurgeri de pe versanți, torenți, pâraie, viituri rapide, creșteri de debite și niveluri depășire cote de atenție, vă informăm că există posibilitatea de blocare a captărilor de suprafață, respectiv captare Runcu și Șușița Verde din cauza aluviunilor de pe râuri. Totodată, va crește și turbiditatea pe aceste surse, fapt pentru care pot exista întreruperi ale apei potabile pe o perioadă nedeterminată. Ne cerem scuze pentru inconveniențele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere”, conform Aparegio Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS