13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDouă tinere sunt căutate de poliție, după ce au dispărut de acasă

Două tinere sunt căutate de poliție, după ce au dispărut de acasă

Polițiștii gorjeni caută două tinere care au dispărut de la domiciliu săptămâna trecută.

În primul caz, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de către o femeie din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că fiica sa, Negrea Dana Alexandra, de 21 de ani, din comuna Săcălaz, județul Timiș, a plecat voluntar de la domiciliul părinților situat în municipiul Târgu Jiu, fără a mai reveni până în prezent.

Semnalmentele acesteia sunt: înălţime 1,70 m, greutate circa 60-65 kg, ochi căprui, păr vopsit negru, tuns scurt în dreptul cefei. La data plecării tânăra era îmbrăcată cu o geacă de fâș de culoare roșie, blugi de culoare închisă, iar în picioare pantofi sport de culoare bleu deschis.

Una din fete are 16 ani

În al doilea caz, polițiști din cadrul Poliției Municipiul Târgu Jiu au fost sesizați ieri de către un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că la data de 14 noiembrie, fiica sa Țichelea Cristina-Alexandra, de 16 ani, din municipiul Târgu Jiu, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente acesteia sunt: înălţime 1,65-1,70 m, greutate circa 60 kg, ochi verzi, păr vopsit blond, lung până la jumătatea spatelui cu cărare pe mijloc, ca semne particulare un tatuaj reprezentând cifra 1979 pe degetele de la mâna dreaptă și un tatuaj cu textul „My Angel is My Mother” pe antebrațul drept.

În momentul plecării de la domiciliu, minora purta o pereche de pantaloni tip blue-jeans de culoare albastru, o bluză pe gât de culoare alb, geacă din material textil de culoare negru cu glugă, îmblănită la interior, iar în picioare purta cizmulițe de culoare maro.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la identificarea tinerei sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS