11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjÎncă un an cu străzi de noroi pentru localnicii din cartierul Narciselor

Încă un an cu străzi de noroi pentru localnicii din cartierul Narciselor

Încă un an cu străzile în noroi pentru localnicii din cartierul târgujian Narciselor. În ciuda promisiunilor făcute an de an de către edili, nici acum nu a ajuns asfaltul în cel mai nou cartier al orașului Târgu Jiu. Oamenii s-au bucurat la începutul toamnei că o firmă de specialitate ar fi început lucrări în zonă.

Acestea s-au oprit însă rapid. A venit toamna și ploile și noroiul a revenit pe străzile din Narciselor. Oamenii au nevoie de cizme pentru a se deplasa la cel mai apropiat magazin.

Când plouă mai multe zile la rând, nici mașinile obișnuite nu mai pot trece pe străzile înglodate. Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat că a existat o firmă care a câștigat licitația pentru asfaltarea străzilor din cartier. Din motive neprecizate, contractul a fost reziliat și nu se mai lucrează.

Marcel Romanescu a spus că nu se vede în situația de a pune mâna pe lopată, să modernizeze străzile, pentru că atribuția sa de bază este administrarea orașului. Edilul a lăsat să se înțeleagă faptul că nu sunt soluții în momentul de față pentru scoaterea străzilor din noroi. Licitația urmează să fie reluată, iar cele peste o sută de familii din cartierul Narciselor vor trebui să se lupte în continuare cu noroiul și gropile de pe străzile de pământ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS