5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjUn bărbat a decedat după ce s-a izbit cu autoutilitara de stâncile din versant, pe Defileul Jiului

Un bărbat a decedat după ce s-a izbit cu autoutilitara de stâncile din versant, pe Defileul Jiului

Un bărbat de 49 de ani a decedat după ce s-a izbit cu autoutilitara de stâncile din versant, pe Defileul Jiului, vehiculul răsturnându-se pe carosabil, a anunţat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Victor Ţuhaşu.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Gorj, în noaptea de joi spre vineri, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Bumbeşti Jiu au fost sesizaţi, prin apelul 112, cu privire la faptul că pe Defileul Jiului a avut loc un accident rutier soldat cu victime.

„Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un bărbat de 49 de ani, din municipiul Petroşani, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 66 Bumbeşti Jiu (Defileul Jiului) din direcţia oraşului Bumbeşti Jiu către municipiul Petroşani, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a izbit de stâncile din versant, răsturnându-se pe carosabil. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto. La momentul producerii evenimentului, în autoutilitară se mai afla şi o femeie de 53 de ani, soţia conducătorului auto, care nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale”, potrivit sursei citate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS