17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoi copii de la DGASPC Dolj, depistaţi cu COVID-19

Doi copii de la DGASPC Dolj, depistaţi cu COVID-19

Doi copii de la DGASPC Dolj au fost depistaţi, astăzi, cu COVID-19. Este vorba de doi minori care se află instituţionalizaţi într-una dintre casele din Craiova deţinute de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Informaţia a fost confirmată chiar de către preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, instituţia în subordinea căreia se află Direcţia. Prioteasa a precizat, pentru GdS, că ar fi vorba de doi copii dintr-o casă în care locuiesc şase minori, dar că pentru restul de patru testul a ieşit negativ.

„Cei de la DGASPC îi testează frecvent pe copii, iar la cei doi testul de coronavirus a ieşit pozitiv. Pentru ceilalţi patru, deşi locuiesc în aceeaşi casă, testul a fost negativ“, a afirmat Ion Prioteasa, preşedintele CJ Dolj.

Un caz de coronavirus a apărut, zilele trecute, şi la Unitatea Medico – Socială din Pleniţa, aflată tot în subordinea Consiliului Judeţean Dolj. Un medic a fost depistat pozitiv după ce s-ar fi simţit rău. Deşi la testările periodice nu a existat niciun caz confirmat, medicul a fost depistat după ce s-a simţit rău şi a mers la control.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS